Levertijden

Helaas zijn Keralit gevelpanelen en dakrandpanelen niet meer direct uit voorraad leverbaar. De verschillende Keralit hulpprofielen zijn wel snel leverbaar. Neem contact op als u haast heeft, mogelijk zijn er alternatieve merken wel leverbaar. 

Bestel tijdig, u kan de order altijd annuleren.
 
   Onderstaande informatie is afkomstig van de fabrikant van Keralit: Zie ook heering.eu/levertijden


      

Actuele levertijden

Datum: 11-10-2021

Helaas hebben wij te maken met de wereldwijde schaarste op de grondstoffenmarkt en kunnen wij onze standaard levertermijnen niet meer garanderen. Afhankelijk van de marktsituatie kunnen de levertijden variƫren. Voor nieuwe bestellingen adviseren wij u rekening te houden met de volgende termijnen:

  • Keralit 143mm: 5 tot 6 weken.

  • Keralit 177mm: 6 tot 7 weken.

  • Keralit 190mm en Keralit Dakrand: 5 tot 6 weken.

  • De overige producten en merken zijn conform reguliere levertijden leverbaar.

De genoemde levertijden zijn indicatief. Ons advies blijft om zo vroeg mogelijk uw materiaal te bestellen, zodat u zo min mogelijk hinder ondervindt van de levertijden. Uw bestelling kunt u, zoals u gewend bent, plaatsen via de reguliere kanalen. Vervolgens ontvangt u per email een orderbevestiging met hierop indicatieve levertermijnen.

Mocht uw product op voorraad zijn dan leveren wij deze eerder uit, enkele dagen voor levering ontvangt u van ons per e-mail een bericht met de definitieve leverdatum. Tussentijds zijn wij helaas niet in staat u meer informatie te geven over de leverstatus.