Milli-Max

Waarom kiezen voor Milli-Max? Milli-Max is het merk op het gebied van kunststof uitvulplaatjes en wiggen. De handige uitvulplaatjes zijn voorzien van een uitsparing waardoor deze geen last hebben van schroeven bij bijvoorbeeld regelwerk doordat deze hier makkelijk omheen gaan. Iedere dikte heeft zijn eigen kleur en is verkrijgbaar variƫrend van 1 tot 10 mm. Naast de losse assortimentsdoosjes met Milli-max uitvulplaatjes is er nu ook de speciaal ontworpen Milli-Max dispenser. Een handige (navul)koffer voor iedere klusser om mee te hebben tijdens een klus!

 

Welke dikte Milli-Max uitvulplaat?

Milli-Max uitvulplaatjes hebben een dikte variƫrend van 1 tot 10 mm. Iedere kleur vertegenwoordigd een bepaalde dikte. Afhankelijk van het diepteverschil, kies je de juiste uitvulplaat. Bij het aanleggen van regelwerk kan het voorkomen dat er diverse diepteverschillen zijn waardoor je uiteenlopende diktes nodig hebt. Een uitvulplaat kunststof assortiment zorgt ervoor dat je nooit misgrijpt.


Diverse diktes in de Milli-Max dispenser:

Wit: 1 mm

Geel: 2 mm

Zwart: 3 mm

Blauw: 4 mm

Rood: 5 mm

Grijs: 7 mm

Groen: 10 mm

Wig: 0-8mm 


De afmeting van een Milli-Max uitvulplaat is 46x49 mm en is voorzien van een schuin randje waardoor deze geleidelijk achter regelwerk kan worden geschoven of getikt. De handige weerhakjes zorgen ervoor dat deze achter de schroef blijft hangen en niet valt tijdens montage. Door het handige greepje aan de zijkant, kan je de uitvulplaat vasthouden zonder deze in de weg te zitten gedurende de montage.

 

 

 

Milli-Max dispenser, waarom handig?

De Milli-Max dispenser is de ideale box met uitvulplaatjes, ook wel stelplaatjes genoemd, die je gemakkelijk naar iedere klus kunt meenemen. De Milli-Max dispenser is voorzien van acht vakjes met in ieder bakje een andere dikte uitvulplaat. Milli-Max is een merk van Heering, welke gespecialiseerd is in de productie van kunststof materialen. Zo ook kunststof gevelbekleding van Keralit en Unipanel.  


Waar bestaat de assortimentskoffer uit?

De Milli-Max dispenser is een speciale set met 500 uitvulplaatjes, 65 wiggen en wordt tijdelijk geleverd met een Milli-Max T-shirt. Deze stevige koffer is voorzien van een handvat zodat deze makkelijk meegenomen kan worden naar iedere klus. De handige vakverdeling zorgt ervoor dat je snel de juiste Milli-Max uitvulplaat kunt pakken. De afmeting van iedere vakje is dezelfde maat als de handige Milli-Max verpakkingen. In plaats van dat je de doosjes los mee moet nemen, kan je de bovenzijde van de verpakking openen en deze direct in de Milli-Max dispenser stoppen.
 Milli-Max dispenser kopen?

SWDS levert kunststof gevelbekleding en andere bouwmaterialen aan aannemers en particulieren. Bij het aanbrengen van kunststof gevelbekleding, als bijvoorbeeld Keralit, wordt regelwerk veelal voorzien van Milli-Max uitvulplaatjes om het geheel perfect strak te krijgen. Een uitvulplaat kunststof kan voor nog veel meer doeleinden worden gebruikt. Een handige meeneemkoffer met een uitgebreid uitvulplaat assortiment erin, zorgt ervoor dat je iedere toepassing het hoofd kunt bieden. En koop je er nu een, dan krijg je er tijdelijk een gratis T-shirt bij. Wel zo handig tijdens het klussen!