Verzendkosten, orderkosten en orderkorting

Verzendkosten, orderkosten en orderkorting:

We hebben afscheid genomen van het standaard verzendkostensysteem. In veel gevallen waren de verzendkosten onredelijk hoog omdat we rekening moesten houden met de slechtst mogelijke combinatie van factoren. Afhankelijk van aantallen, lengte, gewicht, prijs en postcode kunnen de werkelijke verzendkosten variĆ«ren van 6,75 euro tot boven de 50 euro. Bij het bepalen van de beste prijs houdt ons systeem exact rekening met al deze verzendkosten.

Daarnaast kunnen er nog andere verborgen kosten zijn zoals ompakkosten als artikelen niet per verpakkingseenheid besteld worden

Verder berekent ons systeem voor elke samenstelling de maximale korting. Hoe groter het totaalbedrag hoe hoger de korting.

Deze bedragen samen (verzendkosten, ompakkosten en korting) zorgen voor een totaalbedrag. Bij kleine orders zal dat een toeslag zijn maar naarmate de order groter wordt zal het een korting worden.

Om order & verzendkosten te besparen kan u het ook bij ons in Waddinxveen afhalen. Dit uitsluitend op afspraak, Neem hiervoor contact op per telefoon of email.